روزنگار سیرجان

علی عباسلو در گفت وگو با خبرنگار دنیای معدن تصریح کرد: امروز بحران اوکراین فرصتی پیش روی کشورها قرار داده و ایران هم می تواند سهم خود را از این شرایط داشته باشد، اما وضع عوارض اجازه نمی دهد.

آخرین روزهای اسفند پارسال ، ستاد تنظیم بازار برای صادرات صنایع فلزی و معدنی عوارض وضع کرد و وزارت صنعت نیز بیستم فروردین ۱۴۰۱ بخشنامه اجرای این مصوبه را ابلاغ کرد.

انجمن تولید کنندگان فولاد ایران خواستار لغو عوارض بر صادرات فولاد شده و خاطر نشان می سازد که تولید فولاد کشور حدود دو برابر نیاز داخلی است.

به  گزارش سیرجان  پرس ،پارسال میزان تولید فولاد به رقم ۲۸.۹ میلیون تن رسید و در افق ۱۴۰۴ ظرفیت فولاد ۵۵ میلیون تن هدف گذاری شده است.

عباسلو گفت: اکنون اول سال ۸خورشیدی است ، شرکت ها چندان در بازارهای بین المللی حاضر نشده اند ،

اما اصل حمایت و پشتیبانی دولت ها در امر صادرات در دنیا مورد تاکید قرار دارد.

امروز بنابر الزام وزارت صنعت ، معدن و تجارت ، تمامی محصولات فو لادی در بورس کالا عرضه می شوند و علاوه براین قیمت فولاد در بازار داخل ایران توسط بورس کالا تعیین می شود که ارزانترین قیمت در دنیاست و گفته می شود از قیمت قر اضه جهانی هم کمتر است.

مشکل انرژی مانعی پیش روی تولید

مدیرعامل جهان فولاد سیرجان پیرامون مشکل انرژی که مانعی جدی پبش روی تولید است، گفت: قطع برق  و گاز حدود ۱۵ درصد افت تولید را پارسال برای این واحد صنعتی به همراه داشت و امسال هم با این مشکل روبرو خواهیم شد.

وی تصریح کرد: برنامه ریزی کارخانه ها براساس ظرفیت سالیانه پیش بینی می شود، اما در ایران مشکل انرژی در سال‌های اخیر مانعی برای تحقق اهداف محسوب می شود.

عباسلو ابراز امیدواری کرد: براساس تدبیر مدیریت انرژی کشور، این مرحله با کمترین آسیب و اًًثار منفی پشت سرگذاشته شود.

جمهوری اسلامی ایران دهمین فولاد ساز جهان محسوب می شود و انتظار می رود در افق ۱۴۰۴ در جایگاه هفتم دنیا قرار گیرد.